foto bomen veluwe
Zwaluw

Granit parts

Granit-Parts

 

Gemjo is sinds enige tijd dealer van Granit parts. Granit heeft een uitgebreid leverpakket van tractor- en machinedelen. Tevens heeft Granit de meest uit een lopende benodigdheden voor op het bedrijf voor in de werkplaats en voor op en om het erf. Voor uw benodigdheden op het bedrijf en voor de artikelen bij u thuis heeft Granit een mooi assortiment. Daarnaast hebben wij een rijk assortiment werk- en beschermendekleding. Ook aan de jongste is gedacht, er is een zeer uitgebreide collectie speelgoed leverbaar.

 

Catalogus

Door het bladeren in de boeken: Het beste voor 2014 of Classic Parts is er een keur aan artikelen te vinden. Ook is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen als u vragen heeft of de benodigde delen niet kunt vinden. Door op het gewenste boek te kliken is het mogelijkheid om digitaal door de volgende boeken te bladeren:

 

- Het beste voor 2014

- Classic-parts

- en de speelgoed catalogus

Classic-Parts

Granit heeft een rijk assortiment oldtimer parts. Voor liefhebbers van oldtimer tractoren en machines is er voor elk wat wils. Van motordelen tot banden, van verlichting tot plaatdelen

 

 Speelgoed

In de catalogus speelgoed vind u een breed assortiment speelgoed. Voor zowel jongens als meisjes is er in een brede leeftijdscategorie speelgoed te krijgen.

 

 

 

Snelle levering

Bij het tijdig bestellen van uw benodigdheden is het mogelijk om al de volgende dag uw goederen te krijgen. Door de nacht leverantie zijn de bestelde onderdelen waar nodig de volgende dag al in huis.

Voor 17:00 uur besteld is om 08:00 uur bij ons in huis.*

Vraag een catalogus aan of stel uw vragen direct.

 

Van harte aanbevolen.

 

Voor informatie kunt u een e-mail sturen of bellen met 055-506 3308 en vragen naar Gerbert Jochems

*Levering uitsluitend bij voorradige artikelen.

 Mocht u over de Granit Parts vragen hebben, of wilt u een catalogus, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dan gaarne bereid u te woord te staan of u van verdere informatie te voorzien.