foto bomen veluwe
Zwaluw

Bullerjan®

Bij ons met 5 jaar garantie!

Nu met inruil actie!!

Wij ruilen uw kachel in.

 

 

Gemjo is al meer dan een decennium dealer van Bullerjan®. Wij hebben altijd een breed assortiment. Als expert op het gebied van houtgestookte kachels, willen u graag adviseren over de voor u meest geschikte warmtebron. De Bullerjan® houtgestookte heteluchtkachel is een van de warmtebronnen uit ons assortiment.

Bullerjan heeft verschillende kachels in hun programma. Alle kachels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan strenge milieu eisen. Hieronder staan de verschillende series afgebeeld.

Free Flow DOT B2

Kenmerken Bullerjan®

Door de ingenieuze en meteen natuurlijke wijze van luchtverwarming onderscheid de Bullerjan® zich van elke andere kachel. Zoals u hiernaast kunt zien, bestaat de Bullerjan® houtkachel uit gebogen pijpen van massief staal, die de vuurhaard omsluiten. De lucht in de pijpen word zeer snel verwarmd en door de natuurlijke circulatie verspreidt deze zich door de te verwarmen ruimte. Een ventilator is bij de Bullerjan® houtkachel absoluut overbodig; dus geen herrie en stof.

De Bullerjan® produceert 25% stralingswarmte en 75% convectiewarmte, die ervoor zorgt dat de totale ruimte gelijkmatig verwarmd wordt. De Bullerjan® heeft 5 verschillende types die ruimtes van 100 tot 1300 m³ kunnen verwarmen.

Als het om het verwarmen van meerdere ruimtes gaat is de Bullerjan® houtkachel ook voor u zeer interessant. De Bullerjan® kan namelijk door middel van flexibele aluminium slangen zorgen dat de verwarmde lucht ook bij u in andere vertrekken terrecht komt.

De verbranding is nagenoeg volledig, waardoor slechts weinig as overblijft. Het "asbed" heeft trouwens bij houtstoken een belangrijke functie, het zorgt voor een gelijkmatige verbranding en blijft optimaal nagloeien. Afhankelijk van het soort hout dat u stookt hoeft u slechts om de paar weken een deel van het as uit de houtkachel te scheppen.

De Bullerjan®; een echte houtkachel heeft geen rooster. Het hout brandt op het asbed.

Doordat bij de Bullerjan® houtkachel standaard het S.O.D. -systeem is ingebouwd is er een optimale naverbranding.

Normen en keurmerk

Door al deze unieke eigenschappen van de Bullerjan® voldoet deze houtkachel aan de gestelde normen, het VHR en Ner. Ook voldoet hij aan de milieueisen overeenkomstig Din18891 en DIN 18891 A1, en heeft de Bullerjan® het bekende CE keurmerk

Voor u kan de Bullerjan® zeker een warm en behaaglijke dimensie toevoegen aan uw leef en werk comfort.

Verschillende Designs

Bullerjan® heeft verschillende designs ontwikkeld zodat wij bijna aan al uw wensen kunnen voldoen.

  van eenvoudige gezelligheid,
een design RVS-plaat,   
  Bullerjan® met ceramiek
maar ook als een werkplaatskachel doet de Bullerjan® met zijn capaciteit zeker voor geen ander onder!  

Zelfs zijn er voor u de technische specificaties zoals Co2 uitstoot opvraagbaar.
Wij willen graag met u over deze en nog meer alternatieven qua design en grote van de houtkachel meedenken.

 

Made in Germany

Klik op modellen om naar de modellen van Bullerjan® te gaan.

Ook voor uw rookgaskanaal kunt u bij ons terecht.

Beleefd aanbevolen door Gemjo Handelsonderneming in Beekbergen.

Mocht na het lezen over de Bullerjan®  houtkachel nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dan gaarne bereid u te woord te staan of u van verdere documentatie te voorzien.

!!!Waarschuwing!!!

Zie uitgegeven Communiqué, fabrikant Energetec, 2009!

Geachte lezer nog even het volgende;
In overleg met de originele bouwer van Bullerjan®, Energetec Gmbh Isernhagen, plaatsen wij op onze site de navolgende waarschuwing.
Helaas worden er Bullerjan® kachels geïmiteerd waarvan sommigen zelfs ronduit gevaarlijk!
Ook nu weer lijkt de verkoop van de imitatie Bullerjan dan ook steeds agressievere vormen aan te nemen. De afgelopen jaren zijn er door de fabrikant gerechtelijke procedures gevoerd tegen vermeende lieden. De uitspraken liegen er niet om.

Middels ondoorzichtige sites proberen, allerlei aanbieders, u ervan te overtuigen dat het hier even goed gaat om een Bullerjan® van de orginele fabrikant. Voor u als potentiële koper is het van belang om te weten dat er bij elke Bullerjan® van de originele fabrikant, aangekocht in Nederland, een certificaat wordt afgegeven.

Hierin opgenomen: Milieu en technische specificaties en het unieke nummer van de aangekochte Bullerjan®. Tevens dient de naam van de importeur er op te zijn vermeld. Voor Nederland is dat, Gemjo handelsonderneming Beekbergen BV. Bent u zelf ondertussen " slachtoffer" van bewuste praktijken meldt het ons dan, zodat wij dit kunnen melden aan onze fabrikant. Zij kunnen dan wellicht stappen ondernemen. gemjo/Bullerjan nieuw/Bullogodoorzichtigachtergrond.gif

Update Waarschuwing 2010

Het aanbod van imitatie kachels lijkt zich door te zetten. Ook dit jaar zijn er weer verschillende mensen overgehaald om een ondeugdelijke kachel te kopen. Naast de eerder genoemde gevolgen zijn er dit jaar ook andere berichten ons ter ore gekomen.

Er zijn mensen gedupeerd geraakt doordat er schade in of aan hun woning is ontstaan door een imitatie Bullerjan. Boven de vervelende gevolgen die dit met zich meebracht, zijn er mensen zeer ernstig gedupeerd geraakt. Als er bij uw verzekeringsmaatschappij bekend wordt dat er schade is veroorzaakt door een ondeugdelijk verwarmingstoestel / rookgaskanaal kan het voor komen dat de kosten niet worden gedekt. Brand en rookschade word alleen gedekt bij het gebruik van goedgekeurde kachels en schoorstenen.

Naast materiaalschade die kan ontstaan staat ook de gezondheid van u en uw dierbaren op het spel. Bij onvolledige of onjuiste verbranding ontstaat er koolstofmonoxide. Een gevaarlijk, kleurloos en reukloos gas. De gevolgen van blootstelling aan koolstofmonoxide kunnen zijn: hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en vermoeidheid. Bij langdurige blootstelling kan bewusteloosheid en zelfs verstikking het gevolg zijn.

Maakt u een bewuste en gegronde keuze als het gaat om uw houtkachel en rookgaskanaal en neem voor alle zekerheid vroegtijdig kontact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Toch willen wij u de Bullerjan® een unieke kachel, ontworpen in Noord Canada, door houthakkers, mannen met karakter en uithoudingsvermogen, verder doorontwikkeld door warmte technische ingenieurs en opgebouwd uit het best beschikbare materialen, niet onthouden!

Update 2014

Bullerjan® is het enige merk  van Bullerjan

Vanwege de vele vragen, wijzen wij u op het volgende:

Bij firma’s die onze Bullerjan kachels  nabootsen, die visueel lijken op een Bullerjan en die onder andere merken dan Bullerjan®  worden verkocht , gaat het  niet om producten die door Bullerjan GmbH worden verhandeld. Deze kachels worden ook niet  door een licentie overeenkomst bij derden vervaardigd en verkocht.

De producten van de volgende merken zijn niet verbonden met de originele Bullerjan ® producten:

KANUK                               STEEL FROGG                     BURIAN

BRUNO                              BOLLEROFEN                         BULY

CHIEF

WAARSCHUWING van de firma Bullerjan GmbH:

De websites  www.bullerjanshop.com en  www.poele24.com  hebben geen handelsovereenkomst met de firma BULLERJAN GmbH.

Geachte Bullerjan® geïnteresseerden!

Actueel nieuws:

Iedere keer zijn er aanvragen en reacties van geïnteresseerden, die bij het zoeken naar een Bullerjan kachel op de volgende internet sites www.bullerjanshop.com  of  www.poele24.com  terecht gekomen zijn.

Wij wijzen u erop, dat deze aanbieders uit Litauen en Estland in geen enkel verband met Bullerjan GmbH staan. Deze aanbieders zijn niet door ons geautoriseerd, noch worden door ons of op een voor ons normale wijze beleverd. Het gebruik van het merk BULLERJAN® in de naam van de website gebeurd zonder onze toestemming.

Een groot deel van de op de genoemde websites vermelde foto’s laten illegale foto’s zien van nagemaakte Bullerjan producten. Originele Bullerjan foto’s worden zonder onze toestemming gebruikt. Bij de door ons uitgevoerde testaankopen is gebleken dat in vergelijk met onze originele Bullerjan® kachels, er een duidelijk verschil is in materiaal- en productiekwaliteit van de geleverde producten. Dit materiaal verschil en de productie kwaliteit van deze nagemaakte kachels komt overeen met de lage prijs, waarvoor de firma’s de kachels aanbieden.

LET OP:

Ook gebruikershandleidingen, type schildjes en de conformiteitsverklaringen  worden zonder onze toestemming ook nagemaakt.

LET OP:

Plagiaten, waarvan de producten nagemaakt zijn, van een product van de oorspronkelijke fabrikant, voldoen niet aan nationale en Europese regelgeving. Deze kachels voldoen dus niet en kunnen in sommige gevallen leiden tot een gevaar voor brand, verbranding of zelfs tot de dood.

Bullerjan GmbH

Hannover