foto bomen veluwe
Zwaluw

Kuilplaat Rubber

In de veehouderij wordt voer vaak opgeslagen op kuilplaten in sleufsilo's of in rijkuilen. Zeker zo belangrijk als het goed afdekken van het voer is de ondergrond waarop het voer ligt. Rubber is zeer geschikt voor het maken van vloeren. Door de vele positieve aspekten wordt het door vele gezien als de ideale oplossing.

Voer kwaliteit.

Het meest belangrijk voor het vee is de kwaliteit van het voer. De opslag heeft hierop veel invloed. Het rubber is makkelijk en goed schoon te houden. Door te voeren van een schone vloer kunt u uw vee een hoge voerkwaliteit aan het voerhek bieden. Een schone vloer houd ook de kwaliteit van uw nog ingekuilde voer hoog. Ook omdat de rubbervloer niet afbrokkelt of slijt is de voerkwaliteit hoog. Nooit meer grind, zand of asfalt in uw veevoer.

Machine slijtage.

Door het uitkuilen van het veevoer worden uw machines regelmatig over de vloer geschoven. Een rubbervloer geeft nagenoeg geen machine slijtage. Vervangen van het mes, de tanden en de onderkant van de machine is verledentijd. Een neveneffect van machine slijtage is ijzer in het voer. Dit kan de minerale benutting negatief beinvloeden.

Zeer lange levensduur.

Het rubber dat wij u aanbieden is van hoge industriele kwaliteit. Dit geeft u meerder voordelen. Het materiaal is zeer sterk en slijtvast. Door de hoge kwaliteit heeft het een lange levensduur. Dit is in de loop der jaren op vele plekken gebleken. Vloeren kunnen langer dan 25 jaar worden gebruikt en nog steeds van hoge kwaliteit zijn.

Makkelijk en snel.

Het leggen van een rubber vloer kan machinaal worden gedaan. Het gebruik van een heftruck, shovel, hydraulischegraafmachine of tractor is hiervoor toereikend. Het voorbereiden van de plek voor de nieuwevloer of de bestaande oude vloer is van belang voor het gebruiksgemak. Door de ondergrond draagkrachitg te maken en uit te vlakken is een vlakke rubbervloer te realiseren. Schade of oneffenheden in bestaande beton of asfaltvloeren kan men het beste uitvlakken. Het rubber wordt geleverd op rollen. Deze kunnen naast elkaar worden afgerold op de juiste plek. Ook hier geld het spreekwoord: Een goed begin is het halve werk. Begin recht of corigeer vroegtijdig.

Artikel in de BOERDERIJ 14 Oktober 2014 / nummer 3

Resultaten uit het verleden maken ons wijzer.

Onze ervaring kan uw winst zijn. Wij helpen u graag verder.

 

Beleefd aanbevolen door Gemjo Handelsonderneming in Beekbergen. www.rubberoprol.nl

Mocht na het lezen over de rubbermatten nog vragen of opmerkingen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dan gaarne bereid u te woord te staan.