foto bomen veluwe
Zwaluw

     

Beltex schuifrubber

Wij van Gemjo zijn al meer dan 30 jaar de vertrouwde schuifrubber leverancier. Deze schaafrubbers met staalinlage kunnen in velerlei maten bij ons besteld worden.

De Beltex rubbermatten hebben bewezen dat ze uitermate geschikt zijn voor het fabriceren van een sterke rubberschuif.
De Beltex schaafrubbers bestaan dan ook uit een ca 3 cm dikke rubberlaag met daarin een wapening van gevlochten staaldraadkabels. Ook zijn ze beperkt leverbaar met een aantal canvas inlagen.
De Beltex rubber schuiven kunnen gemonteerd worden aan uw frame. Ze worden veelal ingezet om verschillende terreinen zoals industrie, landbouw maar ook om wegen en erven begaanbaar te maken. 
Onze Beltex rubber schuifbladen zijn onder andere geschikt voor: mestschuif, voerschuif, sneeuwschuif, terreinschuif, kuilschuif, modderschuif, papierschuif, wegenschuif, schrootschuif, puinschuif.

Daarmee kan de Beltex rubberschaaf u veel tijd en geld besparen.

Voor bijna ieder frame is een passend rubber te krijgen. Hierbij maakt het niet uit of het om nieuwbouw of vervanging van de rubber strook gaat.

 

Wij leveren aan handel en particulieren.

Maten

 

1,6m x 0,4m

1,8m x 0,4m

2,2m x 0,4m

2,65m x 0,4m

2,75m x 0,4m

3,00m x 04m

3,20m x 0,4m

 andere maten zijn vaak op aanvraag te maken.

Wij kunnen uw schuifrubber ook leveren met montage gaten. Tevens bieden wij de stroken aan inclusief zware stalen sluitstrip en stalenbouten, moeren en platen. Dit garandeert een stevige montage.

Prijzen al vanaf €45,-

Grote aantallen vraag onze speciale prijzen. Levering Europa wijd.


Beleefd aanbevolen door Gemjo Handelsonderneming in Beekbergen.

Heeft u vragen of opmerkingen over de Beltex schaafrubbers hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid u te woord te staan.